4 büyük kurumdan üst düzey temsilciler Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi’ne katılacak

Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi 2025 İle Türkiye’nin Finans Sektörünü Buluşturacak

Boğaziçi Üniversitesi, 10-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Finans Zirvesi 2025 etkinliği ile Türkiye’nin önde gelen finans aktörlerini bir araya getirecek. Üniversitenin açıklamasına göre, “Belirsizlik Çağında Finansal Dönüşüm” temasıyla düzenlenecek zirve, para politikası, bankacılık, yatırım dinamikleri, finansal teknolojiler ve dijital dönüşüm gibi konularda sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek zirve, Türkiye’nin finansal geleceğini şekillendirmeyi amaçlayan politikaların uluslararası gelişmelere ışık tutarak tartışılacağı önemli bir platform olacak. İlk gününde Türkiye ekonomisi, para politikaları, küresel sermaye akışları, bankacılık ve finansal teknolojiler gibi konular ele alınırken, ikinci gününde ise Türkiye sanayi ve enerji sektörlerinin değişen küresel finansal yapı içindeki dönüşümü ve yatırım fonları gibi konular öne çıkacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin Finans Zirvesi 2025 etkinliği, ulusal ve uluslararası medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Üniversite, akademik, kamusal ve sektörel gündeme yön verme kapasitesini bu etkinlikle bir kez daha ortaya koyacak. Akademisyenler, karar vericiler ve özel sektör temsilcileri, zirve kapsamında bir araya gelerek ortak stratejik fikirler geliştirecek ve işbirlikleri kurma fırsatı bulacaklar.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi, Sermaye Piyasası Kurulu, Merkez Bankası ve Türkiye Varlık Fonu gibi kurumların üst düzey temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte, Türkiye’nin küresel finans sistemindeki konumu ve hedefleri ele alınacak. Boğaziçi Üniversitesi’nin düzenlediği Finans Zirvesi 2025, sektördeki yenilikleri ve gelecek vizyonunu belirlemek adına önemli bir adım olacak.

Related Posts

Özgür Demirtaş’tan Sezen Aksu’ya satış tepkisi: “Büyük fiyasko”

Türk pop müziğinin divası Sezen Aksu, 30 albüm ve 21 singledan oluşan müzik kataloğunu 18 milyon dolar (yaklaşık 695 milyon TL) Universal Music Group’a devretti. Büyük yankı uyandıran bu satışa ilişkin Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan tepki …

Tarlada isyan: ‘Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz’

Aydın’ın Atça beldesinde çilek üreticiliği yapan Türkan Sarıkaya ve yöre halkı, artan maliyetler ve yaşadıkları zorluklar karşısında isyan etti. Tarlada çalışan işçilerden biri ise günlük 700 lira yevmiye aldığını belirterek, “Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz. Her şey çok pahalı. Ev kiraları 10-15 bin lira olmuş. Biz de mağduruz, mal sahipleri de” dedi.

Boğaz’ın incisi için 950 milyon lira istediler: Dev köşk için flaş karar

Koza Altın, Bebek’te bulunan gayrimenkulü satışa çıkarmıştı ancak yeterli talep olmayınca iptal edildi. Sahil yolunda denize nazır manzarası kapanmaz nitelikteki köşk 950 milyon lira + KDV’den düşük olmayacak fiyattan ihaleyle satılacaktı. TOPLAM …

Maliye OSB ve şehir giriş çıkışlarını markaja aldı: OSB’lerde 50 bin, yollarda 35 bin denetim

Maliye OSB ve şehir giriş çıkışlarını markaja aldı: OSB’lerde 50 bin, yollarda 35 bin denetim

Bakan Kacır: Yeni sanayi alanları kurguluyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Güneş panelinden ticari araçlara, beyaz eşyadan demir çeliğe pek çok alanda, Avrupa değer zincirlerinin en önemli oyuncusuyuz. 22 yıl önce 36 milyar dolar olan yıllık ihracatımız, bugün 265 milyar dolara ulaştı. Türkiye bugün, Çin’den sonra Orta Avrupa’ya kadar uzanan geniş kuşakta, en fazla ürünü rekabetçi şekilde en fazla ülkeye ihraç edebilen ülkedir” dedi.

Anlaşma sağlanamazsa fatura ağır: AB, ABD mallarına 100 milyar euroluk ek vergi getirebilir

AB, ABD ile ticaret müzakerelerinde ilerleme sağlanamaması halinde, 100 milyar euroluk Amerikan ürününe ek vergi uygulamaya hazırlanıyor. Bloomberg’in aktardığına göre, karşı önlemler yarın üye ülkelerle paylaşılacak ve son liste için bir aylık istişare süreci başlatılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir